Bir paket sakıza 900 lira ödeyen Ebru Polat'a tepkiler yağıyor!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, bir paket sakız için ödediği fişin fotoğrafını paylaşınca sert tepkilerin hedefi oldu.

Bir paket sakıza 900 lira ödeyen Ebru Polat'a tepkiler yağıyor!

Şarkıcılığından çok gündelik hayatından yaptığı çarpıcı paylaşımlarla gündem olan Ebru Polat, İstinye Park’tan yaptığı bir paket sakız alışverişiyle eleştirilerin hedefi oldu. Polat, 900 TL ödediği sakız için "Çiğnediğim tek sakız. Fiyatı uçtu gitti ama aldım tabi" dedi.

ARTAN FİYATLARA SİTEM ETTİ
Paylaşımları, lüks yaşantısı ve pozlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat, bir paket sakıza 895 TL ödedi. Sakızın fiyatını göstermek için fişin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Polat, bu paylaşımıyla artan fiyatlara da sitem etti. Paylaşımıyla kısa sürede gündem olan şarkıcı, sert eleştirilerin hedefi oldu.

TEPKİ YAĞIYOR
Polat'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken tepkiler de beraberinde geldi. Şarkıcının paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Para için madende ölenler geldi aklıma" diyerek tepki gösterdi. Şarkıcılığın yanı sıra kişisel bakım ürünleri sattığı bir markası bulunan Polat, geçtiğimiz aylarda 1890 adet şampuan sattığını ve yaklaşık 40 bin TL kazandığını açıklamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler