Arka Sokaklar'ın yeni sezonu için geri sayım başladı! Kadroya yeni oyuncu dahil oldu

Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak yeni oyuncu dahil oldu.

Arka Sokaklar'ın yeni sezonu için geri sayım başladı! Kadroya yeni oyuncu dahil oldu

17 yıldır ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak Mustafa Üstündağ dahil oldu.

Yapımcı İlker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle son sezonu yarıda kesilen Arka Sokaklar dizisini artık Kanal D İç Yapımlar'ın şirketi yapım D Media çekecek. Ekranların sevilen oyuncusu Mustafa Üstündağ, ağustos ayında çekimlere başlayacak olan diziyle anlaştı.

DİZİNİN YENİ KÖTÜ ADAMI OLACAK

17 yıl boyunca devam eden ve geçen yıl duayen yapımcı #Türkerİnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle yayınına ara verilen dizinin yeni bölümlerini D Media çekecek. Ozan Yurdakul'un yazdığı, Orhan Oğuz'un yönettiği fenomen dizinin kadrosuna flaş bir isim katıldı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mustafa Üstündağ Arka Sokaklar'ın kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncunun polisiye dizinin yeni kötü adamı olacağı öğrenildi.

arka-sokaklarin-yeni-sezonu-icin-geri-sayim-basladi-kadroya-yeni-oyuncu-dahil-oldu.jpg

OYA OKAR AYRILDI

Dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun devam edeceği dizide Selin Komisere hayat veren Oya Okar ana kadrosunda yer aldığı diziden ayrıldı.

arka-sokaklarin-yeni-sezonu-icin-geri-sayim-basladi-kadroya-yeni-oyuncu-dahil-oldu-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler