Trabzon'da zamansız şarkılarla nostalji yaşattılar

Trabzon'da ‘Gel Bahtımın Kar Beyazı’ adlı zamansız şarkılar konseri büyük beğeni kazandı.

Trabzon'da zamansız şarkılarla nostalji yaşattılar

Trabzon'da Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Ortahisar Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Gel Bahtımın Kar Beyazı’ adlı zamansız şarkılar konseri büyük beğeni kazandı.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda şef, solistler ve sazendeler dakikalarca ayakta alkışlanırken, izleyenlerde unutamayacakları bir gece yaşadılar.

trabzonda-zamansiz-sarkilarla-nostalji-yasattilar.webp

Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Daire Başkanı Fatih Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Beraat Şahin, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, öğretmenler, kursiyerler, öğrenciler ve çok sayıda davetlinin izlediği konseri birçok kişi de yoğun kalabalık nedeniyle izleyemeden salondan ayrılmak zorunda kaldı.

trabzonda-zamansiz-sarkilarla-nostalji-yasattilar-001.webp

Yasemin Uzun ve Ali Kemal Mutlu’nun şiir tadındaki sunumları ile renk kattıkları gecede şef, eğitimci Vecdi Bülent Çiftçi yönetiminde aralarında birçok müzik öğretmeninin de yer aldığı TSM korosu sahne aldı. Dillere pelesenk olan ve adeta sandık arasında kalan unutulmaz arabesk şarkıların da yer aldığı gecede toplam 23 şarkı seslendirildi.

trabzonda-zamansiz-sarkilarla-nostalji-yasattilar-002.webp

Gecede solist olarak Eser Kalyoncu, Ahu Ünver, Okan Kölemen, Dilek Özcan, Gökşen Terzi, Melek Özcan, Sema Erenel, Yıldıray Cihanoğlu, Özlem Göktopal, Meryem Çiçek Kurnaz, Aysen Makuloğlu, Ali Kemal Mumcu, Alev Karadavut, Ömer Yücel, Atilla Yazıcı, Hatice Kara ve Murat Kazaz sahne alırken, performansları ile de beğeni topladılar.

Gecenin sonunda koro şefi Vecdi Bülent Çiftçi, tüm koro ve saz elemanlarına protokol üyeleri tarafından çiçek takdim edildi.

trabzonda-zamansiz-sarkilarla-nostalji-yasattilar-003.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat