Cumhur İttifakı'na Deregözü’nde muhteşem karşılama

AK Parti Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile Cumhur ittifakı Vakfıkebir ilçesi Deregözü Mahallesinde muşteşem karşılandı.

Cumhur İttifakı'na Deregözü’nde muhteşem karşılama

AK Parti Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Albayrak, MHP önceki dönem Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, belediye meclisi üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Deregözü Mahallemize giderek vatandaşlarla sohbet ettiler, sorularını cevapladılar.

Başkanlar Deregöüzü Mahallesinde horonlarla, havai fişeklerle, yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılandı.

whatsapp-image-2024-02-20-at-12-33-16-1.jpeg

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARININ ARDINDAN CADDE VE SOKAKLARIMIZI YENİLEYECEĞİZ

Deregözü Mahallemizde vatandaşlarımıza hitap eden Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlçemizin merakla beklediği projeler var. Doğalgaz çalışmaları devam ediyor. İnşallah bu yılsonuna kadar ilçe merkezimizin tamamına doğalgaz vermeyi hedefliyoruz. Yeni caddelerimiz için projelerimiz hazır. Yık-yap israf olmasın düşüncesi ile doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını bekledik. Çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz bu projelerimizi hayata geçireceğiz.

ÜÇ BİN VATANDAŞIMIZA İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ

Üç bin vatandaşımıza istihdam olanağı sağlayacak olan 64 Sanayi Parselinin bulunduğu Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde altyapı yapım işi kapsamında içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, telekom ve elektrik şebeke çalışmaları tamamlandı. OSB içerisindeki yolların parke döşeme çalışmaları ve yeni bağlantı yolu çalışmaları devam ediyor. Arsa tahsislerine başladık. İnşallah kısa bir zaman içerisinde ilçemize ve bölgemiz istihdamına büyük katkı sağlayacak olan bu büyük hizmeti hayata geçireceğiz.

ADLİYE SARAYI

4 ilçede yaklaşık olarak 76.500 nüfusa hizmet edecek olan Vakfıkebir Adalet Sarayı Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilecek. Adliye sarayı yapılacak olan parsellerin toplam tapu alanı 3.942,94 m² olup, 2.470,75 m² si belediyemiz tarafından satın alınmış ve Adalet Sarayı yapılmak üzere Adalet Bakanlığına tahsis edilmişti. Geriye kalan 1.472,19 m² si ise Adalet Bakanlığımız tarafından kamulaştırılmıştı. Kamulaştırma sonrası parseller tevhit edilerek, imar parseli haline getirilmişti. Adalet Sarayımızın projelerinin hazırlanması ve zemin etüdü yapım işi 9 Ocak 2024 tarihinde ihale edildi.

PAZARYERİ

Mevcut pazaryeri alanımızın çok hisseli ve ekonomik olarak karşılayamayacağımız büyük bir kamulaştırma bedelinin bulunması dolayısıyla sahilimizde terminal mevkii Yavuz Sultan Selim Camii arkasında bulunan alanı pazaryeri olarak projelendirdik. Yöremizde eşi olmayan muhteşem projenin içerisinde pazaryeri, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve açık spor alanları bulunuyor. Bu projeyle en önemli sorunlarımızdan biri olan otopark sorununu da çözüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından üç kez ihalesi yapıldı. Ancak ekonomik şartlardan dolayı ihaleye kimse girmedi. Projemizi yeniden ihaleye çıkararak inşallah kısa bir süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz.

EŞİT HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Mümkün olduğu kadar gelecekte bu şehrin yaşanılabilir bir şehir olması için gayret ediyoruz. Birinci önceliğimiz toplumsal hizmetlerdir. Bireysel hizmet noktasında, vatandaşlarımıza önceliklerimizi anlatıyor, duruşumuzu onların takdirlerine bırakıyoruz. Hiçbir zaman vatandaşımızın yüzüne söyleyemediğimizi arkasından söylemedik. Bundan sonrada Yüce Allah nasip eder, halkımız bize yetki verirse şeffaf bir şekilde herkese eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olacağız.

BAŞKANIMIZIN SÖZÜ BİZİM SÖZÜMÜZDÜR

Daha sonra söz alan AK Parti Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç; “Deregözü halkımızın bizlerden talep ettiği yol ve su sorunlarını çözecek, düğünlerinde yapılabileceği halı sahayı mahallemize kazandıracağız. Vakfıkebir Karadağ yolumuzun asfaltını tamamlayacağız. Vakfıkebir Pazaryerini yapacağız. Doğalgazın gelmesi ile bozulan cadde ve sokaklarımızı yeniden inşa edeceğiz. Vakfıkebir sahilimizdeki projeleri de Muhammet Başkanımızla birlikte hayata geçireceğiz. Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın ilçemize verdiği her söz benimde sözümdür. Birlikte Ankara’ya giderek hizmetleri getireceğiz. Sizlerden burada hem Muhammet Başkan için hem de bizler için güçlü bir destek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber