Trabzon'da sanat müziği rüzgarı

Trabzon Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir konserle sanatseverlerin karşısına çıktı.Şef Taşkın Özer yönetimindeki TSM Korosu'nun seslendirdiği koro ve solo şarkılar izleyicilerden büyük alkış aldı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düz

Trabzon'da sanat müziği rüzgarı

Trabzon Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir konserle sanatseverlerin karşısına çıktı.

Şef Taşkın Özer yönetimindeki TSM Korosu'nun seslendirdiği koro ve solo şarkılar izleyicilerden büyük alkış aldı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra çok sayıda sanatseverler katıldı. 

Başkan Gümrükçüoğlu konserin sonunda yaptığı konuşmada Trabzon’un kültür, sanat ve uygarlık kenti olduğunu ifade ederek, “Belediyemizin güzide sanat topluluğu olarak bizlere bu akşam çok güzel bir sanat gecesi yaşattınız. Tüm sanatçılarımızla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Şef Taşkın Özer ve sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Öz ise yaptığı konuşmada sanatçı olmanın çok zor ve sorumluluğu olan bir görev olduğuna dikkat çekerek, “Sanatçılarımıza bu güzel konser için teşekkür ediyorum. Trabzon bir kültür şehri, sanat şehri ve zenginlikleri olan bir şehir. Bu güzellikleri burada hep beraber yaşıyoruz ve bizlere bu güzellikleri yaşatanlara teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Vali Öz tüm sanatçılar adına şef Taşkın Özer’e çiçek verdirdi ve Başkan Gümrükçüoğlu ile birlikte sanatçıları tek tek tebrik etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler