UEFA'dan Trabzonspor'a müjde

Trabzonspor’un gelirlerin geçici olarak el koyan UEFA, bordo mavililerin dosyasını kapattı.Finansal Fair Play uygulamaları çerçevesinde kulüpleri mali yapılarını düzgün yürütmeye zorlayan Avrupa futbolunun patronu, Trabzonspor’a, 2013-2014 sezonu için Avr

UEFA'dan Trabzonspor'a müjde

Trabzonspor’un gelirlerin geçici olarak el koyan UEFA, bordo mavililerin dosyasını kapattı.

Finansal Fair Play uygulamaları çerçevesinde kulüpleri mali yapılarını düzgün yürütmeye zorlayan Avrupa futbolunun patronu, Trabzonspor’a, 2013-2014 sezonu için Avrupa Ligi’nden elde edeceği ve kazandığı gelirlere el koyma kararı vermişti.

UEFA'dan bugün yapılan duyuruda ise aralarında bordo-mavililerin de bulunduğu 25 kulüple ilgili açılan davaların, kulüplerin yolladığı bilgiler ve kanıtlar doğrultusunda kapatıldığı açıklandı. Böylece Trabzonspor’un gelirlerine el koyulma durumu kaldırıldı.

Skonto, Slask Wroclaw, Vitoria, Pandurii, Pioleşti ve Metalurg Donetsk'e UEFA Finansal Kontrol Komitesi tarafından soruşturma açıldığı, kararın yılbaşından önce verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler