Trabzon Devlet Tiyatrosunda neler var ?

 Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Pembe Kadın" ve "Islık Sever Max" adlı oyunları sahnelemeye devam ediyor. Hidayet Sayın'ın kaleme aldığı, Uğur Keleş'in yönettiği "Pembe Kadın" adlı oyunda, Elif Şeker Saka, Kadri Özcan, Ceyhun Gen, Emre Ön, Didem Özkavuk

Trabzon Devlet Tiyatrosunda neler var ?

 

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Pembe Kadın" ve "Islık Sever Max" adlı oyunları sahnelemeye devam ediyor.
 
Hidayet Sayın'ın kaleme aldığı, Uğur Keleş'in yönettiği "Pembe Kadın" adlı oyunda, Elif Şeker Saka, Kadri Özcan, Ceyhun Gen, Emre Ön, Didem Özkavukçu, Nazlı Ceren Argon, Sinem Bilgin ve Mert Hürol rol alıyor.
 
Dekor tasarımı Güven Öktem, giysi tasarımı İnci Kangal, ışık tasarımı ise Yüksel Aymaz'a ait oyunda, Pembe adlı kadının gelenekleriyle hayata, ağaya ve sisteme karşı verdiği savaş hikaye ediliyor.
 
Oyun bugün ve yarın saat 20.00'de, 16 Mart Cumartesi ise 15.00 ve 20.00'de Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.
 
TDT ayrıca, "Islık Sever Max" adlı çocuk oyununu da sahnelemeyi sürdürüyor.
 
Carsten Krüger ve Volker Ludwig'in yazdığı, Meriç Gök'ün Türkçeye çevirdiği, Birkan Görgün'ün yönettiği "Islık Sever Max" adlı oyunda Emre Ön, Sinem Bilgin, Dalya Filmci, Birkan Görgün ve Yavuz Topçuoğlu rol alıyor.
 
Dekor ve kostümleri Aytuğ Dereli, ışık tasarımı Muharrem Boran, müzikleri Emin Serdar Kurutçu'ya ait oyun, 17 Mart Pazar ve 20 Mart Çarşamba saat 13.00'de Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.
 
Oyunda, her gün aynı işleri büyük bir can sıkıntısıyla yapan beş arkadaşın her zamanki gibi aynı yerde, aynı bankta oturmaları ve o sırada oradan geçen oyuncunun kendilerine bir teklif sunmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor.
 
Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde Necati Ferahoğlu'na ait kişisel resim sergisi yer alıyor. Sanatseverler sergiyi, 16 Mart Cumartesi gününe kadar gezebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat