Göksu'nun zirve yürüyüşü

 Göksu Ahlas... Trabzonspor altyapısından yetişti. Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğü döneminde, henüz 17 yaşındayken devre arasında Bordo-Mavililerin A takımında profesyonel olarak forma giymeye başladı. Antalya kampında harikalar yaratmıştı. Sonra Antal

Göksu'nun zirve yürüyüşü

 

Göksu Ahlas... Trabzonspor altyapısından yetişti. Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğü döneminde, henüz 17 yaşındayken devre arasında Bordo-Mavililerin A takımında profesyonel olarak forma giymeye başladı. Antalya kampında harikalar yaratmıştı. Sonra Antalyaspor ve Gaziantep Büyükşehir Kupa maçlarında mükemmeldi. Herkes, “Bir yıldız geliyor” demişti. Hırsı, kuvveti, mücadeleyi bırakmayan yapısı, yenilgiyi kabullenmeyen yüreğiyle, ‘İşte Trabzonspor’un ruhunu yansıtan futbolcu” diye övgüyle söz ettirdi kendinden Göksu...
 
Akçay Kapı Önüne Koydu
 
Sonra ne olduysa hemen PAF takımına gönderildi. Adeta yıkılmıştı. Ruhu örselenmiş, yüreği paramparça olmuştu. Göksu, ne yapacağını bilmez bir şekilde futbol hayatını ‘dostlar alışverişte görsün’ misali sürdürdü. O dönem ismi Karadenizspor olan 1461 Trabzon’da soluğu aldı. Ama yine de kendine gelemiyordu. 2. Ligde oynamayı da yediremiyordu. Mustafa Akçay, geçen sezonun devre arasında Hasan Ahmet Sarı ile Göksu’ya, “Sizinle uğraşamam. Kaderinizi başka yerde belirleyin” diyerek adeta kapıyı gösterdi. 
 
Şimdi zirveye tırmanıyor
 
Hasan Ahmet Sarı, Fethiyespor’a gitti. Göksu’ya ise 320 bin lira olan yetiştirme bedelini hiçbir kulüp veremedi. Geri döndü. ‘Kendimi kanıtlayacağım’ dedi ve sözünde de durdu. Geçen sezonun ikinci yarısında zaman zaman forma buldu. Bu sezona da kulübede başladı. Ama öyle hırs yapmıştı ki, bunun önünde hiçbir güç duramazdı. 1461 Trabzon’un en önemli neferlerinden biri oldu. Şimdi 5 yıl önce kırgınlıklarla ayrıldığı Trabzonspor’a göz kırpıyor ve bir aksilik olmazsa gelecek sezon yeniden Süper Lig’de boy gösterecek. 
 
Kaynak : Son Nokta 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor