KTÜ'lü öğretmenden 4.sergi

Karadeniz Teknik Üniversitesi  Eğitim Fakültesi  Resim Öğretmenliği Bölümü öğretmenlerinden olan  Kenan Demir ‘in kişisel resim sergisi dün  Akçaabat Halk Evi  Sanat Okulu’nda sanatseverlerle buluştu.Öğretmen Demir’in 4. kişisel sergisi yoğun ilgi gördü.

KTÜ'lü öğretmenden 4.sergi

Karadeniz Teknik Üniversitesi  Eğitim Fakültesi  Resim Öğretmenliği Bölümü öğretmenlerinden olan  Kenan Demir ‘in kişisel resim sergisi dün  Akçaabat Halk Evi  Sanat Okulu’nda sanatseverlerle buluştu.

Öğretmen Demir’in 4. kişisel sergisi yoğun ilgi gördü. Üniversite öğretmenleri  ve öğrencileri yanı sıra halkta sergiye oldukça ilgi gösterdi. Sergide en çok dikkat çeken tablo ise Akçakale’nin kurtarılma hikayesinin konu edildiği tablo oldu.

tabli.jpg

Sergiyi gezenlerin ilgi odağı olan tablo oldukça beğenildi. Öğretmen Demir sergiye olan ilginin ve resimlerini sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Haber: Elif Kaya - Müyesser Anik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat