"Bi Sıkıntı yok"

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosunca 2013-2014 Sanat sezonu için hazırlanan, Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen tek perdelik komedi “Bi Sıkıntı Yok” oyunu ilk olarak 22 Şubat’ta Ankara, Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri-8 fuarı sanat etk

"Bi Sıkıntı yok"
Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosunca 2013-2014 Sanat sezonu için hazırlanan, Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen tek perdelik komedi “Bi Sıkıntı Yok” oyunu ilk olarak 22 Şubat’ta Ankara, Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri-8 fuarı sanat etkinliklerinde, 04 Mart’ta Akçaabat Belediyesi 4. Erol Günaydın Tiyatro Günlerinde oynadıktan sonra 18 Mart’ta Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesinde muhteşem bir gala yaparak tiyatro severlerle buluştu.
 
Oyun; Yanlış anlamalar üzerine gelişerek içinden çıkılmaz hale dönüşen ilişkileri, güzel bir kurgu ile durum komedisi şeklinde tiyatro severlere aktarıyor. Kurgusal temposu yüksek ve her dakikası mizah yüklü performans içeren oyun son dakikasına kadar kahkaha tufanı estiriyor.
 
Mert Kes’in yazdığı Tamer Küçük’ün sahneye uyarladığı, H. Sabri Kurtuldu’nun yönettiği, Murat Aşar, Kübra Genç, Şükrü Üçüncü, Ali Kemal Yılmaz, Tamer Küçük, H. Sabri Kurtuldu, Mahmut Mutaf, A. Cemil Müftüoğlu’nun oynadığı oyun belirlenen rutin program çerçevesinde Mart ayı süresince her hafta Salı ve Perşembe günleri saat 19.00’da, Cumartesi günleri saat:18.00’da Trabzon Sanatevi’nde oynanmaya devam ediyor. Tiyatro severler, biletlerini Trabzon Sanatevi’nden temin edebilirler.
sukru-ucuncu.20140324110907.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat