İş yerine önce kedi sonra hırsız girdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir iş yerine önce bir sokak kedisi girdi, arkasından da maskeli hırsız. Kedi içeride aradığı yiyeceği bulamayınca dışarı çıkarken, maskeli hırsız ise kasadaki paraları çalarak kayıplara karıştı.Hırsızlık olayı, Ereğli ilçesi

İş yerine önce kedi sonra hırsız girdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir iş yerine önce bir sokak kedisi girdi, arkasından da maskeli hırsız. Kedi içeride aradığı yiyeceği bulamayınca dışarı çıkarken, maskeli hırsız ise kasadaki paraları çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı, Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi’ndeki İnönü Parkı’nın girişindeki büfede meydana geldi. Cafer Öztürk’ün işlettiği büfeye dün gece saatlerinde önce bir sokak kedisi girdi. İçeride yiyecek arayan kedi istediğini bulamayınca büfeden çıkıp gitti. Aradan dakikalar sonra ise yüzü maskeli bir hırsız bu sefer dışarıdaki güvenlik kameralarını kırarak büfeden içeri girdi. Kasadaki paraları ve poşet içerisindeki bozuk paraları alan maskeli hırsız güvenlik kamerasını fark edince kafasını hiç yukarı kaldırmadı. Büfeden çıkıp giden maskeli hırsız bir süre sonra iş yerine tekrar girdi. Kasada kalan diğer bozuk paraları ve vitrindeki sigara paketlerini cebine dolduran maskeli hırsızın büfe içerisindeki rahat tavırları ise dikkat çekti. Büfede yaklaşık yarım saat kalan maskeli hırsız kayıplara karıştı.

Büfe İşletmecisi Cefer Ertürk, maskeli hırsızın dün gece saat 02.00 sularında kepengi ve kapıyı kırarak içeri girdiğini belirterek zararının yaklaşık 2-3 bin TL civarında olduğunu söyledi. Ertürk hırsızın kameraları kırıp açtığı bölümden içeri bir kedinin girdiğini ifade ederek, hırsızın alarm olup olmadığını kontrol etmek için içeri sokmuş olabileceğini dile getirdi.

Büfe içerisinde yaşanan hırsızlık anı ve kedinin içeride yiyecek aramadığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntüleri inceleyen polis ekipleri maskeli hırsızın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler