Yürekler yandı:1 şehit

Olay, saat 21.30 sıralarında Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi'nin 49'uncu hudut taşı yakınlarında meydana geldi. Operasyonda bulunan bir grup asker, arazide bulundukları sırada daha önceden araziye döşenen mayın patladı. Meydana gelen pat

Yürekler yandı:1 şehit

Olay, saat 21.30 sıralarında Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi'nin 49'uncu hudut taşı yakınlarında meydana geldi. Operasyonda bulunan bir grup asker, arazide bulundukları sırada daha önceden araziye döşenen mayın patladı. Meydana gelen patlamada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.

Hakkari Valisi Muammer Türker, yaralı askerlerin helikopterle Hakkari asker hastanesine kaldırıldığını belirtirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi. Bu arada, saat 21.00 sıralarında Hakkari'nin Yeni Mahalle semtinde de bir patlama meydana geldi. Ses bombasından kaynaklandığı belirtilen patlamada ölen ve yaralanan olmazken, bölgede operasyon başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem