Erzurum'un Horosan ilçesinde Yolcu otobüsü yuvarlandı

Erzurum'un Horasan ilçesinde Ağrı'dan gelen bir yolcu otobüsü devrildi.

Erzurum'un Horosan ilçesinde Yolcu otobüsü yuvarlandı

Erzurum'un Horasan ilçesinde Ağrı'dan gelen bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada çok sayıda yolcu otobüsün altında kaldı. Çok sayıda kurtarma ekibi yola çıktı.

Horasan Kaymakamı Mahmut Ağbal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağrı'dan gelen bir yolcu otobüsünün, Ağrı-Horasan karayolunda, Dellal karakolu yakınlarında devrildiğini, kazada otobüs altında kalan çok fazla yolcu bulunduğunu söyledi.

Otobüs altında kalan yolcular arasında ağır yaralıların da bulunduğunu belirten Ağbal, ''Şu anda olay yerindeyim. Otobüsün altında çok sayıda yaralı insan var. Ölü var mı bilmiyoruz. Yolcular devrilen otobüsün altında sıkışmış durumdalar'' dedi.

Ağbal, otobüsün altında kalan yolcuların kurtarılması için Erzurum'dan sevk edilen kurtarma ekibinin de kaza yerine varmak üzere olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem