Adrian'dan transfer açıklaması

Trabzonspor’un transfer listesindeki Polonyalı oyuncu Adrian  Mierzejewski Yarın Arjantin ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde ülkesinde yayın yapan SPORT.TVP.PL verdiği röportajda Trabzonspor’a transferi ile ilgili olarak “Ben kulübün bir çalışanıyı

Adrian'dan transfer açıklaması

Trabzonspor’un transfer listesindeki Polonyalı oyuncu Adrian  Mierzejewski Yarın Arjantin ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde ülkesinde yayın yapan SPORT.TVP.PL verdiği röportajda Trabzonspor’a transferi ile ilgili olarak “Ben kulübün bir çalışanıyım. Her şey Başkan Wojciechowski’ye kalmış karar ona ait” dedi.

Adrian Milli maç öncesi transferi düşünmemek istediğini ancak Trabzonspor’a gitmesi konusunda da kararın başkana ait olduğunu açıkladı.

Transferle ilgili konuşan genç oyuncu “ Başkan izin verirse gideceğim ama bu transfer gerçekleşmezse kalır kulübümde oynarım” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor