Yangının ardından ortaya çıkan gerçek

 Baba Murat Uçar’ın eski eşi Şenay Kor, evde yanan eşyaların kendisine ait olduğunu söyledi. Olay, dün sabah Terakki Mahallesi Vatan Caddesi’nde bir evde meydana geldi. Televizyon tüpünün patlamasıyla başladığı iddia edilen yangında 33 yaşındaki A.U ile 3

Yangının ardından ortaya çıkan gerçek

 Baba Murat Uçar’ın eski eşi Şenay Kor, evde yanan eşyaların kendisine ait olduğunu söyledi. Olay, dün sabah Terakki Mahallesi Vatan Caddesi’nde bir evde meydana geldi. Televizyon tüpünün patlamasıyla başladığı iddia edilen yangında 33 yaşındaki A.U ile 3 yaşındaki oğlu Emirhan’ı itfaiye personeli kurtardı. Ankara’ya sevk edilen A.U’ın tedavisi sürüyor. Üç yaşındaki Emirhan’ın tedavisi ise BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam ediyor. Murat Uçar ise eşi ve oğlu kurtarıldığı esnada sinir krizleri geçirdi.


BENİ ALDATTI

Yangının çıktığı evin önünden tesadüfen geçen 34 yaşındaki Şenay Kor, eski eşine sitem etti. Evde yanan eşyaları yıllar boyunca güçlükle aldığını öne süren Kor, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bana işyerindeyken telefon geldi. Eski eşimin evlendiğini kimse bilmiyormuş. Onları hastanede babasıyla görmüşler. Herkes beni ve çocuğumu zannetmiş. Bu olayın bizim başımıza geldiğini zannetmiş. Ben olayı duyduğumda şok oldum. Çocuğa bir şey oldu zannettim. Baktım bizimkilerde bir sorun yok. Eski eşimi ve ailesini aradım. Hepsi inkar etti. Eski eşim bana TIR'la yola gittiğini söyledi. İnkar etmelerindeki sebep, çok kötü bir oyuna geldim. Boşanırken mahkemeye girmeden önce, ‘Sana eşyaları vereceğim. Çocuğun her türlü bakımını yapacağım’ denildi. Ama hiçbir şekilde eşyalar verilmedi. Bana çöpe atılacak, ıvır zıvır eşyalar verildi. Geri kalan eşyaların hepsine el koyduğu gibi beni dört sene önce aldattığı gibi senelerce ilişkisi vardı. Onun için evden kovuldum. Onunla evlenip bu eve yerleşmiş. Bana verilmeyen eşyaların içinde kadın bu olayı yaşamış.”

 “EVDE TELEVİZYONUM BİLE YOK”

Şenay Kor, tanıdıkları sayesinde öğrendiği olayda kendisinin ve öz kızı 12 yaşındaki Zehranur Uçar’ın yandığının zannedildiğini söyledi. Evde televizyonunun bile olmadığını ifade eden Kor, sözlerine şöyle devam etti:
“Benim zoruma giden şey, bana haber verilmedi. Çünkü benim evimde televizyonum bile yok. Burada dizlerini dövüp ‘Karım gitti, çocuğum gitti’ diyormuş. Çocuğun soyadı ‘Uçar’ diye geçiyor. Ben onunla boşanalı bir sene oldu. Sen bize dört senedir azap çektirirken ve beni çocuğumla bırakırken, sen bir kadınla yaşıyordun. Sokağa atarken benim çocuğum bunların hiçbirini bilmiyordu. Yeni öğrendi, söylemek zorunda kaldım. Senin o çocuğunu ben sokakta bulmadım. O da senin evladın. Bir senedir hiçbir şekilde bize yardım etmedi, sahip çıkmadı. Ben çalışıp çocuğuma bakıyorum. Sen bunları yaparken, benim çocuğum senin evladın değil miydi. Sen şimdi bundan sonra olacaklara dövün. O çocuğun yüzünü sana göstermeyeceğim.”

“ÖZ ÇOCUĞUNU SOKAĞA KOVDU”
Eski eşi Murat Uçar’a dava açacağını söyleyen Şenay Kor, kaçarak evlendiği eşi sebebiyle annesi ve babasını terk ettiğini ifade etti. Eski eşinden darbe yediğini söyleyen Kor, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dava açacağım. O çocukta en ufak bir hakkın yok. Sen çocuğu sokağa koydun. Kabahatini bildiğin için evliliğinizi sakladınız. Bunu adam gibi söyleseydiniz. Size hiçbir şey söylemeyecektim ama gizlediğiniz için bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz. İçerideki eşyalar bana aitti ve ben kaçarak evlendim. Annemi babamı terk etmiştim. O eşyaları senelerce zor zahmet maddi durumumuz yoktu ve ödeyerek almıştım. Ben beş kuruş parasız hiçbir şeysiz ortada bırakıldım. Bu kadın yaptı bunu. Sürekli mesaj çekiyordu. Evli olduğumuzu biliyordu. ‘Karını boşa beni al’ diyordu. Evliydik, geçtiğimiz ocak ayında boşandık. Bu olaylar yaklaşık dört senedir oldu. Yaklaşık bir ay önce evlenmiş. Çok güzel darbe yedim. Bunu yapan da o yanan kadın. Bence hak ettiğini buldu diye düşünüyorum. Herkesin elinde bir gazete, herkesin elinde bir bilgisayar, herkeste bir merak konusu gidiyor.” Yanan eşyalarına bakmak için içeriye girmek isteyen Şenay Kor, ev sahibinin engeliyle karşılaştı. Yanan eşyalarına üzülen Kor, ev sahipleriyle kısa süreli tartışma yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem