iPhone kullanıcılarına müjde!

iPhone ve iPad’lerin en popüler oyunlarından Infinity Blade geçici bir süre ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaya başladı.Yüksek çözünürlüklü grafikleriyle bugünün masaüstü oyunlarına taş çıkartan Infinity Blade bugünden itibaren 10 gün boyunca (tahmini

iPhone kullanıcılarına müjde!


iPhone ve iPad’lerin en popüler oyunlarından Infinity Blade geçici bir süre ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaya başladı.

Yüksek çözünürlüklü grafikleriyle bugünün masaüstü oyunlarına taş çıkartan Infinity Blade bugünden itibaren 10 gün boyunca (tahmini) ücretsiz olacak. iPhone ve iPad’lerin en çok indirilen oyunlarından biri olan Infinity Blade’de oyunseverler kılıçlarını kınından çıkarıyor ve kalkanlarını da önüne alarak en büyük şövalyelerle dövüşüyor.

2012 yılında ilk kez karşımıza çıkan Infinity Blade iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından çok tutulunca bugüne dek iki ayrı sürümü daha çıktı. App Store üzerinden devam oyunları 13 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Eğer oyunla hiç tanışmadıysanız oyunun ücretsiz olacağı bu kısa süreyi değerlendirmenizde fayda var.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji