Vali vekili odasında yumruklandı

Bilecik Vali Vekili Metin Çınar, bir işyerini devralmak için kredi talebinde bulunan 25 yaşındaki İbrahim Çelik tarafından makam odasında yumruklandı. Vali Vekili Çınar gözünden hafif yaralanırken, İbrahim Çelik ise gözaltına alındı.Bilecik Valiliği'nde b

Vali vekili odasında yumruklandı

Bilecik Vali Vekili Metin Çınar, bir işyerini devralmak için kredi talebinde bulunan 25 yaşındaki İbrahim Çelik tarafından makam odasında yumruklandı. Vali Vekili Çınar gözünden hafif yaralanırken, İbrahim Çelik ise gözaltına alındı.

Bilecik Valiliği'nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, epilepsi rahatsızlığı bulunan İbrahim Çelik, bir kahvehaneyi devralmak amacıyla kredi talebinde bulunmak için vali yardımcısı ve aynı zamanda Bilecik Vali Vekili olan Metin Çınar'ın odasına gitti. Vali vekili Çınar, İbrahim Çelik’in alt katta bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurmasını istedi. Bu sırada İbrahim Çelik sinirlenerek Vali Vekili Çınar'a yumruk attı. Gelen gürültüler üzerine içeriye giren valilikte görevli polisler İbrahim Çelik’i' yakalandı. Gözaltına alınan İbrahim Çelik Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayda gözüne aldığı yumruk darbesiyle hafif yaralanan Metin Çınar, valiliğe çağırılan 112 ambulansında görevli sağlık ekibi tarafından gerekli tedavisi yapıldı. Çınar olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Epilepsi hastası ve engelli olduğunu söyleyen genç odama gelip bir işyerini devralmak istediğini, bu nedenle de kredi talebinde bulunacağını söyledi. Ben de alt katta bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat etmesini istedi. O da kendisinin yeni işyeri açmayacağını, devralmak istediğini belirtti. Ben tekrar kendisine aşağıya inmesini oradaki görevlilerle görüşmesini söyledim. O da bana 'O bilmiyor, bu bilmiyor, kim biliyor ulan' diyerek yumruk attı. Gençten şikayetçi değilim ama şikayetçi olsam da olmasam da hakkında kamu davası açılacak" dedi.

Emniyet müdürlüğü yetkilileri gözaltına alınan İbrahim Çelik’in sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem