Ünlü iş adamı ölü bulundu!

İsrail'in en zengin işadamlarından olan ve Türkiye'de de yakından tanınan İşadamı Sami Ofer evinde ölü bulundu.İsrail Channel 10 TV'nin haberine göre, İran ile iş bağlantıları nedeniyle bir skandalın ortasında yer aldığı iddia edilen ünlü işadamı İsrailli

Ünlü iş adamı ölü bulundu!

İsrail'in en zengin işadamlarından olan ve Türkiye'de de yakından tanınan İşadamı Sami Ofer evinde ölü bulundu.

İsrail Channel 10 TV'nin haberine göre, İran ile iş bağlantıları nedeniyle bir skandalın ortasında yer aldığı iddia edilen ünlü işadamı İsrailli Sami Ofer evinde ölü bulundu.

Birkaç haftadır İran'la yaptığı gizli anlaşmalarla gündemde olan işadamı, ABD tarafından kara listeye alınmıştı. Ofer'in gece geç saatlerde bilinmeyen bir nedenle yaşamını yitirdiği açıklandı.

İran ile ünlü İsrailli sanayici işadamları Ofer Kardeşler'in 2002'den beri ticaret yaptığının ortaya çıkması İsrail'in gündemine adeta bomba gibi düşmüştü. Ofer Kardeşler, Raffles Park adlı gemiyi Crystal Shipping adlı bir şirkete satmış, ardından da gemi İran İslam Cumhuriyeti Gemicilik Hattı'na (IRISL) satılmıştı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Ofer Grubu topu İsrail yönetimine atarak "İran'a asla gemi satmadık ve İsrail Devleti'nin yetkili idareleri açıklamamızı doğrulayacaktır" beyanatında bulunmuştu.

Türkiye yakından tanıyor
Ofer Grubu, Türkiye'de de Tüpraş ve Galataport ihalleriyle Kuşadası Limanı'nın özelleştirmesinde, usulsüzlük yapıldığı iddialarıyla uzun süre gündemde kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem