Umut Bulut boşandı......

Mahkeme Umut’un boşandığı eşine 140 bin lira tazminat ile ayda 3 bin 500 TL nafaka ödemesine karar verdi.Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut ile eşi Esma Bulut arasındaki boşanma davasına Trabzon Aile Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya, eşinin kendisini

Umut Bulut boşandı......

Mahkeme Umut’un boşandığı eşine 140 bin lira tazminat ile ayda 3 bin 500 TL nafaka ödemesine karar verdi.

Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut ile eşi Esma Bulut arasındaki boşanma davasına Trabzon Aile Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya, eşinin kendisini dövdüğünü öne sürerek boşanmak isteyen davacı Esma Bulut ve avukatı Selma Aslan katıldı. Duruşmada, Umut Bulut’un avukatı Ak Parti Trabzon milletvekili adayı Salih Cora hazır bulundu.  Milli takım ile Hollanda’ya giden Umut ise mahkemede yer almadı. 

Davayı karara bağlayan hakim, aile birliğinin temelinden sarsılması ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle çiftin boşanmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca 600 bin lira tazminat isteyen Esma Bulut’un istemini kısmen kabul ederek, Umut Bulut’un eşine 60 bin lira manevi, 80 bin lira da maddi olmak üzere toplam 140 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

Umut Bulut’un, Esma Bulut’a 3 bin 500 lira aylık nafaka ödemesine de karar veren mahkeme, futbolcunun maddi ve manevi tazminat istemlerini reddetti.

ESMA BULUT : ÇOK İYİ KALPLİ BİR İNSAN

Esma Bulut, duruşma öncesi gazetecilere Umut Bulut ile Ankaragücü’nde oynarken tanıştığını, 1.5 yıl süren flört dönemi ardından nişanlandıklarını, 6 ay sonra da evlendiklerini anlattı. Esma Bulut, şöyle dedi:

"Birbirimizi severek evlendik. Ancak, araya giren üçüncü kişiler yüzünden bir hafta sonra ayrıldık. Yaşananlardan dolayı üzgüm. Umut çok iyi kalpli bir insan. Onun için kesinlikle ’kötü’ diyemem. Ancak, başkalarının etkisi altında kalıyor. Benim için para, ev, otomobil önemli değil. Önemli olan aile, mutlu ve huzurlu olabilmek. Umut Bulut’un hayatta ve futbol yaşamında hep başarılı olmasını isterim ama bu süreçten sonra tekrar bir araya geleceğimizi de sanmıyorum. Eskiden Fenerbahçeli idim. Umut Ankaragücü’nde oynarken de her iki takımın renkleri aynıydı, o yüzden sorun olmadı. Ama Trabzon’a geldiğimizde hem eşim hem de Trabzonlular’ın içten tavrı ve takımlarına olan sevgisinden dolayı Trabzonsporlu oldum. Takıma böyle bağlanacağımı sanmıyordum ama hem Umut Bulut, hem de Trabzonlular yüzünden fanatik bordo-mavili oldum. Trabzonspor maçlarını televizyondan izliyorum, kaçırdığımda internet üzerinden takip ediyorum. Otomobilimin plakası hala 61. İstesem plakayı değiştirebilirdim ama değiştirmedim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem