Twitter Fenomeni Operasyonu Duyurmuştu

Samanyolu TV (STV)'nin Sungurlar ve Tek Türkiye dizilerinin yapımcısı Salih Asan gözaltına alındı. Avukat Fikret Duran da STV çalışanlarına yönelik gözaltıların başladığını belirterek, Eskişehir'de Salih Asan'ın, Van'da Engin Koç'un evlerinden alındığını

Twitter Fenomeni Operasyonu Duyurmuştu

Samanyolu TV (STV)'nin Sungurlar ve Tek Türkiye dizilerinin yapımcısı Salih Asan gözaltına alındı. Avukat Fikret Duran da STV çalışanlarına yönelik gözaltıların başladığını belirterek, Eskişehir'de Salih Asan'ın, Van'da Engin Koç'un evlerinden alındığını yazdı.

Hükümetin, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddialarının gündeme gelmesini engellemek için bir haftadır operasyon yapacağı konuşuluyordu. Twitter fenomeni Fuat Avni, dün gece Zaman Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın da aralarında bulunduğu 47 ismin gözaltına alınacağını iddia etti. Paylaşımları gören Zaman gazetesi okurları, destek amacıyla Zaman gazetesi merkez binası önünde toplanmıştı. Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı İdris Bal da destek için Zaman Gazetesi'ne geldi.

Avukat Fikret Duran STV çalışanlarına yönelik gözaltıların başladığını, Eskişehir'de Salih Asan'ın, Van'da Engin Koç'un evlerinden alındığını yazdı. Duran, "Salih Asan ve Engin Koç'un ev ve işyerinde arama kararı yok. Gözaltina alındılar su an Eskişehir terörle mücadele şubeye götürülüyorlar" yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem