Türbanlı Öğretmene saldıran Trabzonlu yakalandı

Antalya’da, üç aylık hamile türbanlı öğretmen Neziha Ş’i darp ettiği iddia edilen zanlı yakalandı. Zanlının benzer birkaç suçtan arandığı ortaya çıktı.Konyaaltı Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde çalışan 30 yaşındaki zihinsel engelli öğretmeni Neziha Ş, d

Türbanlı Öğretmene saldıran Trabzonlu yakalandı

Antalya’da, üç aylık hamile türbanlı öğretmen Neziha Ş’i darp ettiği iddia edilen zanlı yakalandı. Zanlının benzer birkaç suçtan arandığı ortaya çıktı.


Konyaaltı Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde çalışan 30 yaşındaki zihinsel engelli öğretmeni Neziha Ş, dün sabah işyerine giderken Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki otobüs durağında kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Konyaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü Fatih Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi olan öğretmen Neziha Ş, saldırganın başörtüsü nedeniyle kendisine saldırdığını ve saldırının ideolojik olduğunu öne sürdü.


Şikayetin ardından çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, öğretmene saldırdığı ileri sürülen 32 yaşındaki G.E.’yi çevredeki güvenlik kameralarından tespit etti. Zanlı bu sabah ekipler tarafından ilçe sınırları içinde yakalandı. Sağlık raporunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen zanlı, öğretmen Neziha Ş tarafından teşhis edildi. Trabzon Çaykara nüfusuna kayıtlı ve işsiz olduğu belirtilen zanlı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye sevk edilirken kameralara selam vermesi dikkat çekti.

BENZER SUÇLARDAN ARANIYOR


Öte yandan E.G. hakkında daha önce de benzer bir suçtan dava açıldığı ve arandığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili bilgi veren Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, “Dün yaşanan üzücü olayın ardından zanlı, ekiplerimiz tarafından yakalandı. Kendisi hakkında İstanbul’da daha önceden ‘Dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan açılmış bir dava var. Bu dava nedeniyle de aranıyormuş” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem