"Trabzon bu bölgenin kimliğidir"

TBMM Başkanı ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin KEİPA dönem başkanlığını Ukrayna Parlamento Başkanı Volodymyr Lytvyn'e devretti. Trabzon Zorlu Grand Otel'de düzenlenen KEİPA 36. Gen

"Trabzon bu bölgenin kimliğidir"

TBMM Başkanı ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin KEİPA dönem başkanlığını Ukrayna Parlamento Başkanı Volodymyr Lytvyn'e devretti. 

Trabzon Zorlu Grand Otel'de düzenlenen KEİPA 36. Genel Kurul Toplantısı'nın açılışında konuşan Şahin, önemli bir bölgesel teşkilatın genel kurul toplantısına ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ''Karadeniz, kültürleri ve medeniyetleri buluşturup, harmanlayan bir bölgedir. Trabzon da bu bölgenin kimliğini en güzel şekilde temsil eden illerimizin başında gelmektedir'' dedi.
    

TBMM Başkanı ve KEİPA Dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin, daha sonra Türkiye'nin KEİPA dönem başkanlığını Ukrayna Parlamento Başkanı Volodymyr Lytvyn'e devretti. 
Şahin, Lytvyn'e başarılar dileyerek, her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem