Toyata Plaza Ayyıldız’ın kalitesi tescillendi

Toyota Plaza Ayyıldız’ın en üst düzeyde kaliteyi sunduğu tescil edildi.

Toyata Plaza Ayyıldız’ın kalitesi tescillendi

Toyota Plaza Ayyıldız’ın, Toyota’nın tüm servis hizmetlerinde üst düzey kaliteyi belgeleyen “Toyota Servis Hizmetleri Yönetimi-TSM” sertifikası almaya hak kazandığı bildirildi.

Kalite standartları dahilinde başarılı olan bayilere Toyota Motor Avrupa tarafından verilen bu sertifikanın 2 yıl geçerli olacağı belirtilirken, Toyota Servis Hizmetleri Yönetimi’nin misyonu tüm dünyadaki Toyota plazalarda müşterilere üstün hizmet kalitesinin garanti edilmesi olduğu ifade edildi.

Toyota Plaza Ayyıldız’a bu sertifikanın verilmesindeki en büyük etkenin Avrupa Kalite Standartlarının ortaya konmuş olması olduğu ifade edilirken, “bunlar arasında yasal mevzuatlara ve Toyota standartlarına uyum, en iyi müşteri deneyiminin istikrarlı bir şekilde sunulması, yüksek müşteri memnuniyeti ve “kaizen” olarak adlandırılan sürekli gelişim sağlanması öne çıkıyor” denildi.

Toyota Plaza Ayyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yıldız, Toyota’nın öncelikli amacının müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak olduğunu belirterek “Bir yıl boyunca sürekli değerlendirmeye tabi tutulduk. Tüm şartlar Toyota Plaza Ayyıldız tarafından yerine getirildi. Bu sertifika ile a’dan z’ye tüm servis hizmetlerinde en üst düzeyde kaliteyi ve hızlı periyodik bakım ve onarım hizmetini sunduğumuz belgelenmiş oldu. Bu hizmetleri müşteri ihtiyaçlarına odaklanmış yüksek vasıflı personelimiz ile gerçekleştirdik. Verdiğimiz hizmet kalitesi hiç düşmeyecektir” diye konuştu.
 


 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem