banner192

Tomris İncer hayatını kaybetti

Son olarak Racon dizisiyle ekranlara gelen, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tomris İncer, 67 yaşında yaşamını yitirdi.Bir süredir kanser tedavisi gören tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu İncer'in ölüm haberini oyuncu Levent Kazak, Twitter hesabından duyurd

Tomris İncer hayatını kaybetti

Son olarak Racon dizisiyle ekranlara gelen, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tomris İncer, 67 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir kanser tedavisi gören tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu İncer'in ölüm haberini oyuncu Levent Kazak, Twitter hesabından duyurdu. Kazak, İncer'in fotoğrafını paylaşarak "Büyük bir ustayı kaybettik. O sahneye, sahne de ona aşıktı. Güle güle" notuyla kötü haberi verdi.

Tomris İncer'in vefat haberinden sonra sanat dünyasından ve sevenlerinden mesaj yağıyor. O mesajlardan bazıları şöyle;

Cem Davran: Ah be Tomi. #Tomrisİncer Çocukluğum, ilk gençliğim derken, sadece Rumuz Goncagül bile desem yeter. Ruhun şad olsun.

Fırat Tanış: Buraya yazıp yazıp sildiğim #Tomrisİncer . çok üzgünüm, ailesi ve sevenlerinin başı sağ olsun

Çiçek Dilligil: Bu dünyadan bir Tomris İncer geçti..Ne geçişti ama..Bedeni gitti, rolleri, sesi, tertemiz kalbi, o…

Yekta Kopan: Tomris İncer büyük bir oyuncuydu. Gözleri yeterdi.

TOMRİS İNCER KİMDİR?

Tomris İncer (d. 16 Mart 1948, Bulgaristan - ö. 5 Ekim 2015), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

1974 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna giren sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı, özel tiyatrolarda oynadı. En önemli çıkışını Bir İstanbul Masalı adlı diziyle yaptı.Tomris İncer Kanser tedavisi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

Filmografisi

Böyle Bitmesin - 2012

Aşk ve Ceza - 2010

Tramvay (film)- 2006

Binbir Gece - 2006

Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol - 2005

Bir İstanbul Masalı - 2003

Aşk ve Gurur - 2002

Gönlümdeki Köşk Olmasa - 2002

Karşılaşma - 2002

Çamur - 2002

O da Beni Seviyor - 2001

Bana Old and Wise'ı Çal - 1998

Kuşatma Altında Aşk - 1997

Aylaklar - 1994

Tersine Dünya - 1993

Gizli Yüz - 1990

At Gözlüğü - 1978

Azap - 1973


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.