"TC kullanılmasının bir mantığı yok"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'' ibaresinin devam edeceğini belirterek, ''Ama onun altında 'İstanbul Ümraniye Kamu Sağlığı Hastanesi' derken, ayrıca TC kullanılmasının bir mantığı yok'' dedi.Müezzinoğlu, Sağlık Ba

"TC kullanılmasının bir mantığı yok"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'' ibaresinin devam edeceğini belirterek, ''Ama onun altında 'İstanbul Ümraniye Kamu Sağlığı Hastanesi' derken, ayrıca TC kullanılmasının bir mantığı yok'' dedi.

Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında ''TC'' ibaresinin kaldırılması ile ilgili soru üzerine, hastanelerin ve bakanlığa bağlı kuruluşların, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın kurumsal yapısının altındaki kurumlar olduğunu kaydederek, ''Dolayısıyla kurumsal yapımız bu şekilde devam edecek'' diye konuştu. 
 
''Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'' ibaresinin devam edeceğini vurgulayan Müezzinoğlu, ''Onun altında 'İstanbul Ümraniye Kamu Sağlığı Hastanesi' diyor. Burada ayrıca TC kullanılmasının bir mantığı yok'' ifadesini kullandı.
 
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanıtlaması istemiyle Meclis’e soru önergesi vermişti.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem