S&P’den seçim açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, erken seçime gidilirse Türkiye’de belirsizlik yıl sonuna kadar süreceUluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’tan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’de siyasi belirsizliğin

S&P’den seçim açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, erken seçime gidilirse Türkiye’de belirsizlik yıl sonuna kadar süreceUluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’tan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’de siyasi belirsizliğin önümüzdeki birkaç ay boyunca süreceği açıkladı.

Türkiye’deki parlamento seçimlerinin kredi notuna bir etkisi olmadığını söyleyen S&P, raporda yapılan yorumların Türkiye’nin kredi notuna yönelik bir değişiklik ya da teyit olarak algılanmaması gerektiğini de vurguladı.ğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem