"Son manşeti millet atacak"

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin seçim koordinasyon kurulu toplantısında partililere hitap etti. 30 Mart yerel seçimlerinde milletin iradesine müdahale edilerek, netice çıkarmak isteyenler olduğunu

"Son manşeti millet atacak"

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin seçim koordinasyon kurulu toplantısında partililere hitap etti. 30 Mart yerel seçimlerinde milletin iradesine müdahale edilerek, netice çıkarmak isteyenler olduğunu ifade ederek, "Puslu havayı seven ve sürekli karanlıkta, karanlık işler çevirip milletin inanmasını isteyen güçler var. Onlar durmuyorlar ve sürekli çalışıyorlar. Gazeteler ne yazarsa yazsın, siyasiler ne konuşursa konuşsun, sermayenin ve medyanın bir kısmı ile işbirlikçiler ne derse desin, 30 Mart’ta son sözü millet söyleyecektir. Son haberi sandıktan millet verecektir, son manşeti millet atacaktır" ifadelerini kullandı.

"GÜÇLERİ YETMEZ"

Bozdağ, her seçimde ülkenin yolunu, önünü kesmek isteyenler olduğu gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da yolunun da kesilmeye çalışıldığını vurguladı. Milletin sağduyusunun kurulan tuzakları bozacağını ifade eden Bakan Bozdağ, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin desteğini arkasına aldığını ve tüm seçimlerden güçlenerek çıktığını kaydetti.

Ülkenin bu günlere kolay gelmediğini, 2014 yerel seçimleri öncesinde de aynı oyunların oynandığını vurgulayan Bozdağ, "Bu sefer, AK Parti’yi en güçlü noktasından vurmak istiyorlar. Bizim en güçlü noktamız, bu kadronun dürüstlüğüdür, yememesi, yedirmemesi, milletin hakkına, hukukuna, sonuna kadar sahip çıkmasıdır" şeklinde konuştu. Bozdağ şunları kaydetti:

"Biz yemedik, yedirmedik, milletin kuruşuna el uzatmadık, el uzatılmasına da asla müsaade etmedik. Dışarıdaki bazı uluslararası örgütler, ülkeler ve gruplar yanlarına aldıkları bazı taşeronlarla ülkedeki karanlık odakların sahipleri, mafyası, bir kısım sermayesi, bir kısım medyası, milletten iktidar umudunu kesen bazı siyasiler, ’bir iftira türküsünü çala çala milletin aklını çeleceğiz ve seçimde netice alacağız’ diyorlar, alamazlar. Temiz olanı kirletmeye kirlilerin gücü yetmez. Bu kadro tertemiz bir kadrodur. Yola nasıl ihlasla çıktıysa, nasıl samimiyetle her meseleye sahip çıktıysa, bugün de aynı şekilde devam ediyor. Yarın da her şeye rağmen devam edeceğiz. Her türlü işbirlikçilere, iftiraya rağmen devam edeceğiz çünkü gücümüzün kaynağı Cenab-ı Allah’ın yardımı, aziz milletimizin duası ve desteğidir. Bu dua ve destek olduğu sürece yolumuza devam edeceğiz. Bize diz çöktürmek isteyenler, yolumuzu kesmek isteyenler bilmeli ki bize güçleri yetmez."

Bozdağ, daha sonra adliyeyi ziyaret ederek, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay ve Çankırı Baro Başkanı Erkan Köroğlu ile görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem