Silvan’da yola tuzaklanmış mayın bulundu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, yola tuzaklanmış mayın buldu. Mayın, kontrollü bir şekilde patlatıldı.Edinilen bilgilere göre, Silvan ilçesinde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, Üçbasamak Mahallesi Navdeş

Silvan’da yola tuzaklanmış mayın bulundu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, yola tuzaklanmış mayın buldu. Mayın, kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Silvan ilçesinde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, Üçbasamak Mahallesi Navdeş yolu üzerinde, mayın arama çalışması yaptı. Çalışmada, teröristlerce yola tuzaklanmış mayın bulan güvenlik güçleri, çevrede güvenlik tedbiri aldıktan sonra mayını kontrollü bir şekilde patlattı. Patlama nedeniyle yolda tahribatlar oluşurken, bölgede operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem