Şehit yakını ve gazi yakınları atama sonuçları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen kura töreninde, 4 bin 325 şehityakını, gazi ve gazi yakını çeşitli kamu kurumlarına atandı.Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının istihdamına ilişkin Meyra Palace

Şehit yakını ve gazi yakınları atama sonuçları


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen kura töreninde, 4 bin 325 şehityakını, gazi ve gazi yakını çeşitli kamu kurumlarına atandı.

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının istihdamına ilişkin Meyra Palace Hotel'de düzenlenen kura törenine, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu da katıldı.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, törende yaptığı konuşmada, geçen yıl ekim ayında 2 bin 760 kişinin atamasının gerçekleştirildiğini, bugünkü törenle ise 4 bin 325 atadıklarını söyledi.Atanacaklardan 176'sının törenin yapıldığı salonda olduğunu, diğerlerinin ise bulundukları illerde atamayı takip ettiğini ifade eden Davutoğlu, "Bu atamayla birlikte son 6 ayda 7 bin 85 vatandaşımızın istihdamı sağlanmış olacak. Son bir sene içinde de Sayın Cumhurbaşkanımızın temmuz ayında yaptıklarıyla birlikte, 10 bin 613 atamayı gerçekleştirmiş olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem