Saat için tedbir alınıyor!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK), son aylarda bazı verileri erken yayımlaması ile ilgili, ''TÜİK, son yaşanan hadiselere ilişkin kendi içinde gerekli incelemeleri yapıyor. Teknik anlamda artık bir daha böyle bir şey yaşa

Saat için tedbir alınıyor!



Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK), son aylarda bazı verileri erken yayımlaması ile ilgili, ''TÜİK, son yaşanan hadiselere ilişkin kendi içinde gerekli incelemeleri yapıyor. Teknik anlamda artık bir daha böyle bir şey yaşanmayacağını temenni ediyorum ama büyük konuşmamakta da fayda var'' dedi.

'TEDBİR ALINIYOR'
TÜİK'İn, kendine özgü yapısı olan bir kurum olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "TÜİK, klasik bir kurum değil. Son yaşanan hadiselere ilişkin kendi içinde gerekli incelemeleri yapıyor. Teknik anlamda artık bir daha böyle bir şey yaşanmayacağını temenni ediyorum. Ama büyük konuşmamakta da fayda var. Burada belirli bir çevreye ya da kişiye özel yapılmış bir şey yok. Toplumun geniş bir kesimine veriler erken gitmiş. Bir daha böyle bir şey yaşanmaması için bütün tedbirler alınıyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem