Teröristlere şok baskın

Diyarbakır ile Bingöl arasındaki kırsal kesimde tespit edilen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.Diyarbakır'ın Lice, Hani ile Bingöl'ün Genç İlçesi kırsalında bir grup PKK'lının tespit edilmesi üzerine bölgede bugün o

Teröristlere şok baskın

Diyarbakır ile Bingöl arasındaki kırsal kesimde tespit edilen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Diyarbakır'ın Lice, Hani ile Bingöl'ün Genç İlçesi kırsalında bir grup PKK'lının tespit edilmesi üzerine bölgede bugün operasyon başlatıldı. Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timlerinin indirildiği bölgeye, karadan da zırhlı araçlarla asker sevk edildi.
 
Operasyonların 31 Aralık 2012 günü güvenlik güçlerinin düzenlediği ve aralarında PKK'nın sözde Amed sorumlusu 'Numan' kod adlı Ethem Karabulut'un da bulunduğu 10 PKK'lının öldürüldüğü bölgede sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler