Roketli saldırı: 1 şehit

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yasadışı gösterilere müdahale eden polis zırhlı aracına PKK'lıların roketatarla düzenlediği saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 polis ise yaralandı.Cizre'nin Yafes Mahallesi'nde bu gece yolları kurdukları barikatla kapatan gösterici

Roketli saldırı: 1 şehit

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yasadışı gösterilere müdahale eden polis zırhlı aracına PKK'lıların roketatarla düzenlediği saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 polis ise yaralandı.

Cizre'nin Yafes Mahallesi'nde bu gece yolları kurdukları barikatla kapatan göstericilere müdale için olay yerine giden polis ekiplerine PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Roketatarın isabet ettiği zırhlı araçta bulunan 1 polis memuru şehit olurken, 1 polis memuru da yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle bölgede çatışma yaşandı. Yaralı polis memuru Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri polisi şehit eden PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede operasyonlarını sürdürüyor.

salih-huseyin-parca.jpgŞEHİT ACISI BURSA'YA DÜŞTÜ

Şırnak'ın Cizre İlçesi’nde içinde bulunduğu zırhlı araca PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırıda şehit düşen polis memuru, 22 yaşındaki Salih Hüseyin Parça ile ilgili acı haber Bursa'nın Gürsu İlçesi'ndeki ailesine verildi. Çocuklarının şehit olduğu haberini alan ailenin bulunduğu binaya Türk bayrakları asıldı.

Cizre’de yasa dışı gösterilere müdahale ederken içinde bulunduğu zırhlı araca pusu kuran PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Salih Hüseyin Parça'nın acısı Bursa'nın Gürsu İlçesi'ndeki baba ocağına düştü. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız acılı aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi. Komşuları tarafından şehidin oturduğu binaya Türk Bayrakları asılırken, evin önünde bir ambulansın hazır olduğu gözlendi.

Şehit polis Salih Hüseyin Parça'nın bir sosyal paylaşım sitesinde 22 temmuzda paylaştığı profil fotoğrafında "Şehitler Ölmez!" yazarken, kapak fotoğrafında da "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" yazdığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem