Polisten pompacıya darp

Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda otomobiline yakıt koymada geç kaldığı gerekçesiyle tartıştığı pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanan polis memuruna 7,5 ay hapis ve 29 günlük adli para cezası verildi. Pompacı ise 75 günlük adli para cezasına çar

Polisten pompacıya darp

Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda otomobiline yakıt koymada geç kaldığı gerekçesiyle tartıştığı pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanan polis memuruna 7,5 ay hapis ve 29 günlük adli para cezası verildi. Pompacı ise 75 günlük adli para cezasına çarptırıldı.

 

GEÇ İLGİLENDİĞİNİ BAHANE ETTİ


Cumhuriyet Mahallesi'nde 3 Ağustos 2011'de meydana gelen olayda, akaryakıt istasyonuna otomobiliyle gelen polis memuru Cengiz Acay, kendisiyle geç ilgilendiğini ileri sürerek pompacı ile tartışıp, darp etmişti. Darp anı ise istasyonun güvenlik kameralarına yansımıştı.

39 yaşındaki pompacı Derviş Mehmet Alparslan'ın şikayeti üzerine dava açıldı. 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada pompacıyı dövdüğü iddia edilen polis memuruna 7 ay 15 gün hapis cezası ve 29 gün adli para cezası verildi. Polis memuruna küfrettiği iddia edilen pompacı Alparslan ise 75 gün adli para cezasına çarptırıldı.

 

HAKİM BANA İNANMADI

 

Karardan memnun olmadığını söyleyen pompacı Alparslan, " Polis, pompacı bana küfür etti demiş. Ben hakimin görüntüleri seyretmediğine inanıyorum. Seyretseydi bana hak verirdi. Onun daha fazla ceza almasını isterdim ama hakim bana inanmadı. Bana da avukat parası ve 75 gün hapis cezası verildi" dedi.

Mehmet Alpaslan'ın eşi Gülcan Alparslan da, bir sene boyunca çok kötü günler geçirdiklerini belirterek, "Mahkemede polis eşimden özür diledi. Fakat eşime yaptıklarının karşılığı bir özür değildi. Davamızı yeniden açtık. Hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Adalet yerini bulmadı. Ama bulana kadar devam edeceğiz. Bu darbın karşılığı bir özür değildir" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem