Pazarspor'da kadro korunacak

Geçtiğimiz sezondan farklı önümüzdeki sezon 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Pazarspor’da Başkan Hüseyin Yangın, yeni sezonda zirve mücadelesi vereceklerine inandıklarını söyledi.Geçtiğimiz sezonki iskelet kadroyu korumayı başardıklarını belirten Ba

Pazarspor'da kadro korunacak

Geçtiğimiz sezondan farklı önümüzdeki sezon 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Pazarspor’da Başkan Hüseyin Yangın, yeni sezonda zirve mücadelesi vereceklerine inandıklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezonki iskelet kadroyu korumayı başardıklarını belirten Başkan Yangın, “Elimizdeki kadroyu büyük oranda korumayı başardık. Yeni sezonda en büyük avantajımız bu olacaktır” diye konuştu.

 

 

huseyin_yangin.jpg

 

 

 

Camia olarak başarılı bir sezon geçirmeyi istediklerini belirten Başkan Yangın, “Geçtiğimiz sezon kaçırdığımız 2. Lige yükselme şansını bu yıl kaçırmak istemiyoruz. Eksik görülen mevkilere en iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz. Yapacağımız takviyelerle birlikte yeni sezonda zirvenin en büyük adaylarından biri olmak tekrardan 2. Lige çıkmak istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor