PKK'lı 3 suikastçı yakalandı!

PKK örgütünce şehir ve ilçe merkezlerinde bir çok üst düzey yöneticiyi öldürmek için görevlenbdirilen 3 suikastçi yakalandı.Hakkari İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "PKK örgütünce şehir ve ilçe merkezlerinde güvenlik kuvvetler

PKK'lı 3 suikastçı yakalandı!

PKK örgütünce şehir ve ilçe merkezlerinde bir çok üst düzey yöneticiyi öldürmek için görevlenbdirilen 3 suikastçi yakalandı.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "PKK örgütünce şehir ve ilçe merkezlerinde güvenlik kuvvetlerine, üst düzey yönetici ve komutanlara suikast düzenlemek ve bombalı eylem yapmak maksadıyla Irak'ın kuzeyinden gönderilen 3 PKK'lı mensubundan biri kendiliğinden teslim olmuş, 2'si ise yol kontrol ve arama noktaları ile ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilmiştir.
 
Yakalanan PKK'lılarla birlikte 1 adet glock marka tabanca ile iç çamaşırlarına gizlenmiş olduğu 2 adet el bombası ele geçirilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem