'Müslümanlar bu oyuna gelmemeli'

 Suudi Arabistan Başmüftüsü Şeyh Abdulaziz Bin Abdullah, Hz. Peygamber'e hakaret içeren filmin yapılması ve yayılmasının İslam dinine ve Hz. Muhammed'e (S.A.V.) asla zarar veremeyeceğini belirtti.  Abdullah, yaptığı açıklamada, bu türden saldırılara veril

'Müslümanlar bu oyuna gelmemeli'

 

Suudi Arabistan Başmüftüsü Şeyh Abdulaziz Bin Abdullah, Hz. Peygamber'e hakaret içeren filmin yapılması ve yayılmasının İslam dinine ve Hz. Muhammed'e (S.A.V.) asla zarar veremeyeceğini belirtti. 
 
Abdullah, yaptığı açıklamada, bu türden saldırılara verilecek en iyi karşılığın İslam dinini anlatmak ve Hz. Peygamber'in hayatını, sünnetlerini dünyaya yaymak olduğunu belirtti.
 
Filme tepki olarak masum insanların hedef alınmasının Kur'an ve sünnetlerde yasaklandığını hatırlatan Abdullah, "Eğer Müslümanlar öfkelerine yenilirlerse işte o zaman bu filmi yapanların oyunlarına alet olurlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem