MGK'dan 'Terörle Mücadele' vurgusu

Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "terörle mücadelede kararlılık" vurgusu yapıldı.Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayımlanan bildiride, halkın huzur ve güvenliğini temin amacıyla yürütülen faaliyetlerin görüşü

MGK'dan 'Terörle Mücadele' vurgusu

Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "terörle mücadelede kararlılık" vurgusu yapıldı.

Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayımlanan bildiride, halkın huzur ve güvenliğini temin amacıyla yürütülen faaliyetlerin görüşüldüğü, bu kapsamda sarf edilen çabaların kalıcı netice vermesi için alınması gerekli ilave tedbirlerin değerlendirildiği belirtilerek, ''Tüm terör örgütleriyle mücadelede kararlılığımızın devamı, uluslararası toplumla koordinasyon ve işbirliğinin önemi bir kez daha vurgulanmıştır'' denildi.
 
Bildiride, toplantıda Irak'ta meydana gelen gelişmelerin görüşüldüğü de ifade edilerek, ''Bu ülkede kalıcı istikrarın tesisine yönelik desteğimizin sürdürüleceği vurgulanmış, Türkiye-Irak ilişkilerinin her alanda geliştirilmesi yönündeki irademiz teyit edilmiştir'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem