Mehmet Yiğit Alp’in ‘Kardeş Payı’ yeniden geliyor

Haber61/Haber Servisi - Kardeş Payının ilk bölümü dizi severler tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz sezonu geç bitiren yeni sezonda ise 5 aylık bir tatil süreci yaşayan dizinin son bölüm bitiminden itibaren yeni sezon merak edildi. Dizinin daha önce 15

Mehmet Yiğit Alp’in ‘Kardeş Payı’ yeniden geliyor
Haber61/Haber Servisi - Kardeş Payının ilk bölümü dizi severler tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz sezonu geç bitiren yeni sezonda ise 5 aylık bir tatil süreci yaşayan dizinin son bölüm bitiminden itibaren yeni sezon merak edildi. Dizinin daha önce 15 Ocak’ta başlayacağı iddia edilmişti. Ancak Kardeş Payı’nın senaristlerinden Onay Durgun, bir seyircinin dizinin yayın tarihini sorması üzerine 15 Ocak’ta başlaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını yazdı.
 
Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın paylaştığı, senaryosunu ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği Kardeş Payı’nın yeni sezon çekimlerine Sivas’ta başlanmıştı. Ancak dizinin ne zaman ekrana geleceği ise henüz netlik kazanmadı.
 
Ocak ayı bitmeden yayında olacağı ise büyük ihtimal olarak ifade ediliyor.  Murat & Emrah Kaman Kardeşler’in kaleme aldığı dizinin konusu ise şöyle; Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin, efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin, Ali ve Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca adı Feyyza olur… Tahsin her yaz Metin ve Ali’yi “Okumazsan kolunda bir altın bileziğin olsun” gizli tehdidiyle su tesisatçısında çırak olarak çalıştırır, iyi kötü de para kazanınca okumayıp hakikaten tesisatçılık yapmaya başlarlar. Yazları bir yere çırak vermediği tek çocuğu Feyyza ise okur ve şu an evin temel geçim kaynağıdır. Metin ve Ali eve zerre para getirmezler ama “Dünya’ya barış ve mutluluk getirecek” diye iddia ettikleri bir icada imza atarlar.  Kimsenin ciddiye almadığı icadın zamanla gerçekten çalıştığını göstermeleriyle, tüm dengeler değişir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem