Mehmet Atalay aday adaylığını açıkladı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyerek 1 Kasım seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı. Atalay yaptığı açıklamada, yeni bir seçim sürecine girildiğini belirterek, "7 Haziran s

Mehmet Atalay aday adaylığını açıkladı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyerek 1 Kasım seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı.

Atalay yaptığı açıklamada, yeni bir seçim sürecine girildiğini belirterek, "7 Haziran seçimlerinde aday adayı idik. 1 Kasım seçimlerinde de aday adayı olduk. Daha önceki aday yerimiz Trabzon'du ve yine Trabzon'dan aday adayı olduk" dedi.

atalay-002.jpg"Seçime giderken ülkemiz zor durumda" diyen Mehmet Atalay, "terör saldırıları ve şehit haberleri alıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Barışın olması için birarada olmalıyız. Güçlü bir Türkiye için milletimizin tek vücud olması gerek. Terör saldırıları ile halkın bütününe suçlu olarak bakılmaması gerekli. Bu maşa örgüt, bu terör örgütü bir gün bitecek. Çözüm süreci sırasında örgüte göz yumuldu demek yanlıştır. Terörün gölgesinde seçim çalışması yapmak zor. Halkımız kime oy vereceğini bilir. Bende aday adaylıktan sonra göreve dönmeyeceğimiz söylemiştim. Bu nedenle uzun bir tatil yaptım. Eksikleri biliyorduk. Burada 2 ay kaldık ve gördük. Olağanüstü bir coğrafyada bulunduk. Uzungöl'ü Davos yapacağız demiştik ve bu durumda tüm hızıyla yapıyoruz. Trabzon'u çevresiyle birlikte hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Trabzon'da AK Parti oylarında bir düşüş var, bunu görüyoruz. Daha iyi çalışarak yükseltmemiz gerek. bir partinin Ermeni kökenli milletvekili ile görüştük. Bize doğuyu da batıyı da anlattı. Bu ayrışmayı durdurmamız gerekli." ifadelerini kullandı.

Atalay, "Eğer Dünya Gençlik Şampiyonasını Trabzon'a alırsak çok ciddi bir yatırım alacağız, bunu başarmamız gerek. Trabzon'un en büyük projesi Trabzonspor'dur" şeklinde konuştu.

Ayrıntılar Geliyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem