Kurbanlar şehitler için kesilecek

Eyüp Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını tamamladı. İlçede farklı noktalarda kurulan pazarlarda satışlar devam ederken, belediye tarafından pazar alanlarına kurulan mescit ve tuvaletler kurban satıcılarının ve vatandaşların hizme

Kurbanlar şehitler için kesilecek

Eyüp Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını tamamladı. İlçede farklı noktalarda kurulan pazarlarda satışlar devam ederken, belediye tarafından pazar alanlarına kurulan mescit ve tuvaletler kurban satıcılarının ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Eyüp Belediyesi ekipleri de kurban pazarlarında denetimlerde bulundu.

Eyüp Belediyesi Veteriner Hekimi Gökhan Karadağ, "Terörle mücadelede şehit düşmüş 46 Eyüplü şehitlerimiz için Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kurban kesecek. Bayramın 1'inci günü Eyüp Sultan'da bayram namazından sonra Eyüp Sultan Meydan'ında kahraman şehitlerimizin ruhuna şehit askerlerimizin aileleri ile birlikte bu kurbanları keseceğiz" şeklinde konuştu.

Eyüp halkının ve yine dışarıdan gelecek vatandaşların da huzuru için her türlü önlemleri aldıklarını belirten Karadağ, "Bölgemizde 5 adet kurban satış ve kesim yeri var. Bunların bütün denetimlerini yaptık ve hala da yapmaktayız. Bayram öncesi sırası ve sonrasında da bu denetimlerimiz devam edecek" diye konuştu.

"ÇOK GÜZEL BİR TESİS"

Kurban satışlarından son derece memnun olduğunu belirten Remzi Kaşrı, "Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve Eyüp Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Burası çok hijyenik çok temiz. Tuvaletinden tut banyosundan kesimhanesine  kadar, hayvanların yatacağı yere varana kadar  çok güzel bir tesis. Burası gerçekten güvenilir bir yer. Böyle bir temiz yere gelip de görmesini kurban almasa da bakmasında yarar var. Fiyatlarımız da üç sene önceki fiyatlarımızın aynısıdır. Müşteriler kendileri gelip de görebilirler. Şuanda kurbanlarımızın da hemen hemen dörtte biri satıldı ve satılmaya da devam ediyor" diye konuştu.

Satışlardan son derece memnun olduğunu belirten Ali Doğan ise, "Kastamonu'dan geldik. 60 tane hayvan getirdim. Cuma gününden beri buradayız. Satış oldu. 25 tanesini sattık bir kısmını da inşallah bu günlerde satarız inşallah" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem