Köy Korucuları Toprağa Verildi

 Hakkari'de PKK'lılar tarafından Geçimli Jandarma Karakol Komutanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit olan 2 geçici köy korucusu gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırıda şehit olan geçici köy korucularından Faruk Çiftçi ve Cabbar Duman'ın cenazeleri,

Köy Korucuları Toprağa Verildi

 

Hakkari'de PKK'lılar tarafından Geçimli Jandarma Karakol Komutanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit olan 2 geçici köy korucusu gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Saldırıda şehit olan geçici köy korucularından Faruk Çiftçi ve Cabbar Duman'ın cenazeleri, güvenlik güçleri tarafından Hakkari Devlet Hastanesi morgundan alınarak kent merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na götürüldü. Burada askeri yetkililerin katılımıyla düzenlenen cenaze töreninin ardından Çiftçi ve Duman'ın naaşları toprağa verilmek üzere ambulanslarla kent merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Taşbaşı köyüne götürüldü. Köy korucuları Çiftçi ve Duman'n cenazeleri, burada yakınları ve köylüler tarafından gözyaşları arasında Taşbaşı Köyü Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Geçimli Köyü Jandarma Karakoluna yapılan saldırıda 6 asker şehit olurken, 15 asker ile 5 sivil ise yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem