Kılıçdaroğlu’ndan ’’Sarıyer’’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkan adayının belgelerini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) zamanında teslim ettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Bütün belgeleri zamanında teslim ettik. Bu konuda tutanak var. Tutanağın altında Ak Parti’l

Kılıçdaroğlu’ndan ’’Sarıyer’’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkan adayının belgelerini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) zamanında teslim ettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Bütün belgeleri zamanında teslim ettik. Bu konuda tutanak var. Tutanağın altında Ak Parti’li üyenin de imzası var” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon Davası’nda 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nu ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret öncesi Başbakan Erdoğan’ın YSK’nın kararıyla ilgili konuşmasını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Biz belgelerimizi saat 17.00’de teslim ettik. Bu konuda tutanak var. Tutanağın altında da AK Parti’li üyenin de imzası va” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem