’’Ben o balığı tutuyorum Başbakanım ama...’’

Şişli Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Galata Köprüsü’nde balık tutmasına ilişkin, “Sayın Başbakan diyor ki; ‘o zat balık tutuyormuş’. Ben o balığı tutuyorum Sayın Başbakanım ama 30 Mart akşamı ol

’’Ben o balığı tutuyorum Başbakanım ama...’’

Şişli Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Galata Köprüsü’nde balık tutmasına ilişkin, “Sayın Başbakan diyor ki; ‘o zat balık tutuyormuş’. Ben o balığı tutuyorum Sayın Başbakanım ama 30 Mart akşamı oltaya kimin geleceğini biliyorum” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kartal’a gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Kartal Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında partililerle buluştu. Açılışa, Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, sanatçı Onur Akın ve çok sayıda partili katıldı.

Sarıyer’de seçim listesinin geç verilmesine ilişkin konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Sayın Başbakan Bugün Afyon’da idi ve dedi ki; ‘CHP Sarıyer’de hak etmediği halde seçime girecek’ dedi. Sarıyer’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin evraklarının zamanında teslim edildiğine dair tutanak tutulmuş. Altında AK Partili üyenin imzası var. Şimdi burada birisi yalan söylüyor” dedi.

Ardından söz alan Mustafa Sarıgül ise Galata Köprüsü’nde balık tutmasına ilişkin çıkar haberlerin ardından yaşanan polemiklere değindi. Sarıgül, “Sayın Başbakan diyor ki; ‘o zat balık tutuyormuş’. Ben o balığı tutuyorum Sayın Başbakanım ama 30 Mart akşamı oltaya kimin geleceğini biliyorum. Bugün Aziz Babuşçu ile telefonda konuştum. Kendisinden şunu istedim. Bizim aday arkadaşlarımızın afişleri gece kesiliyor. Bizim afişlerimizi büyükşehirin araçları gece kesiyor. Çarşamba gününe kadar bakarım. Aziz Babuşçu’ya sesleniyorum; seçim demokratik yollardan olsun. Ama bundan sonra CHP’nin adaylarının, diğer siyası parti adaylarının afişlerini kesersen Sarıgül gençlik kolu başkanı olduğunu sana gösterir” diye konuştu.

CHP’nin logusu üzerinden göndermede bulunan Sarıgül, “Artık altı okun yayı gerilmiştir. İstanbul’da tam on ikideden vuracağız’’ dedi. Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Onur Akın ise Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz için özel olarak bestelediği seçim şarkısını söyledi. Şarkı alanda bulunan partilerce büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler