Jandarma'dan müdahale geldi

6 gündür kapalı olan Diyarbakır - Bingöl karayolunu Lice mevkiinde bulunan göstericilere güvenlik güçleri bu sabah saatlerinde müdahale etti.Molotof, el yapımı bomba ve taş atan göstericilere jandarma ekip biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdi.Lice

Jandarma'dan müdahale geldi

6 gündür kapalı olan Diyarbakır - Bingöl karayolunu Lice mevkiinde bulunan göstericilere güvenlik güçleri bu sabah saatlerinde müdahale etti.

Molotof, el yapımı bomba ve taş atan göstericilere jandarma ekip biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdi.

Lice İlçesi'nde göstericilerin geçen Cumartesi gecesi başlattıkları yol kesme eylemleri nedeniyle  Diyarbakır-Bingöl karayolu 6 gündür ulaşıma kapalı.

ÖZEL TİM GÖNDERİLDİ

Çukur kazarak ya da durdukları araçların anahtarlarını alarak yolun kapalı kalmasını sağlayan göstericilere müdahale için dün Genelkurmay Başkanlığı tarafından bölgeye özel harekat timleri sevk edilmişti.

BU SABAH MÜDAHALE GELDİ

Ankara'nın yanı sıra Bingöl ve Mardin'den gönderilen Özel Harekat Timleri'nin Diyarbakır'da konuşlandırıldı.

Timlerin bölgeye gidişiyle birlikte de bu sabah saatlerinde müdühale haberi geldi. Yolun ulaşıma açılıp açılmadığına dair henüz bir bilgi ulaşmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem