İzindeki askerden bombalı saldırı!

Gözaltında bulunan M.B.'nin vatani görevini yaparken izinli olarak geldiği memleketinde saldırıyı gerçekleştirip, bir gün sonra Erzincan'daki birliğine gidip teslim olduğu belirlendi.Silopi'de 4 Kasım günü kamyamaklık binasına el bombalı saldırı düzenlend

İzindeki askerden bombalı saldırı!

Gözaltında bulunan M.B.'nin vatani görevini yaparken izinli olarak geldiği memleketinde saldırıyı gerçekleştirip, bir gün sonra Erzincan'daki birliğine gidip teslim olduğu belirlendi.

Silopi'de 4 Kasım günü kamyamaklık binasına el bombalı saldırı düzenlendi. Olayda biri polis 3 kişi hafif yaralandı. Saldırının ardından polis, güvenlik ve Mobese kameralarını inceleyerek, olaya karışanları tespit etti. Düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden yaşı küçük olan biri ailesine teslim edilirken, polisteki soruşturması tamamlanan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Şüpheliler F.B., İ.B., M.B., K.S. ve M.B., tutuklanırken, bir kişi adli kontrol uygulaması kapsamında serbest bırakıldı.

SALDIRIDAN SONRA BİRLİĞİNE GİTMİŞ
Saldırıya katılanlarla ilgili çalışmasını yürüten polis, Mobese kameralarına kaymakamlığa bomba atarken görüntülenen kişilerden birinin Erzincan Merkez Komutanlığı'nda vatani görevini yapan er M.B. olduğunu belirledi. M.B., Erzincan'da polis tarafından gözaltına alınarak Silopi'ye getirildi. Silopi Emniyet Müdürlüğü'nde soruşturması süren M.B.'nin kaymakamlığa düzenlediği bombalı saldırının ertesi günü Erzincan'a giderek birliğine teslim olduğu belirtildi. M.B.'nin polisteki sorgusu sürerken, saldırıya karışan ve kimlikleri tespit edilen 5 kişinin arandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem