İşte Türkiye'nin en güzeli!

‘Elidor Miss Turkey 2014’ün birincisi 4 numarayla yarışan Amine Gülşe oldu. Gülşe Türkiye’yi Dünya Güzellik Yarışması’nda temsil edecek.İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki gecede; 2. Dilan Çiçek Deniz, 3. Aybüke Pusat olurken, Gizem Koçak i

İşte Türkiye'nin en güzeli!

‘Elidor Miss Turkey 2014’ün birincisi 4 numarayla yarışan Amine Gülşe oldu. Gülşe Türkiye’yi Dünya Güzellik Yarışması’nda temsil edecek.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki gecede; 2. Dilan Çiçek Deniz, 3. Aybüke Pusat olurken, Gizem Koçak ise 4.lüğe ismini yazdırdı.

Amine Gülşe, Türkiye’yi Dünya Güzellik Yarışması’nda, Dilan Çiçek Deniz Miss Universe, Aybüke Pusat ise Miss Earth’de temsil edecek.

JÜRİDE KİMLER VARDI?

Yarışmanın jüri üyeleri Nebahat Çehre, Selen Soyder, Yıldırım Mayruk, Ahu Yağtu, Hıncal Uluç, Jamal Hammadi, Tülin Şahin, Can Sandıkçıoğlu ve Nuri Soysal olurken gecenin sunuculuğunu ise Kadir Doğulu ve Yasemin Allen üstlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem