İbrahim Tatlıses'e NATO zırhlısı!

Geçen yıl mart ayında silahlı saldırıya uğrayan ve başından yaralanan Tatlıses'in kullandığı otomobilin, NATO B6 seviyesinde Mercedes S model bir araç olduğu öğrenildi. Türkiye'de 8 tane olan aracı bir dönem Süleyman Demirel de kullanıyordu. İşte otomobil

İbrahim Tatlıses'e NATO zırhlısı!

Geçen yıl mart ayında silahlı saldırıya uğrayan ve başından yaralanan Tatlıses'in kullandığı otomobilin, NATO B6 seviyesinde Mercedes S model bir araç olduğu öğrenildi. Türkiye'de 8 tane olan aracı bir dönem Süleyman Demirel de kullanıyordu.

 

İşte otomobilin özellikleri: Camları 9 mm mermiye dayanıklı. Kompozit malzeme ve kevlarla kaplı kapı içleri ağır silahlara dayanıklı. Taban ve tavan el bombasının çeşidine göre mukavemet gösteriyor; 2 kiloya kadar C4 patlayıcıdan ve uzun mesafeli silahlardan koruma sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem