Maçtaki ikinci kalp krizinde öldü!

 Ümraniye'de halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren Muhittin Kılıç (26) hayatını kaybetti. Kılıç'ın daha önce de futbol oynarken rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olayı haber alarak halı sahaya gelen Kılıç'ın yakınları sinir kri

Maçtaki ikinci kalp krizinde öldü!

 

Ümraniye'de halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren Muhittin Kılıç (26) hayatını kaybetti. Kılıç'ın daha önce de futbol oynarken rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olayı haber alarak halı sahaya gelen Kılıç'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

 

Olay, Armağanevler Mahallesi Akdeniz Caddesi Dere Sokak üzerindeki halı sahada, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Kadıköy'de bir büfede garson olarak çalışan Muhittin Kılıç (26), futbol oynamak için arkadaşlarıyla halı sahada buluştu. Kılıç, maçın ilk dakikalarında rahatsızlandı. Durumunu soran arkadaşlarına iyi olduğunu söyleyen Kılıç, maça devam etti. Bir süre sonra Muhittin Kılıç'ın fenalaşarak yere yığıldığını gören arkadaşları hemen ambulans çağırdı.

 

Halı sahaya gelen sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Kılıç'a kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerinin bütün çabasına rağmen Muhittin Kılıç kurtarılamadı. Olayı haber alan Kılıç'ın yakınları halı sahaya koştu. Yakınları, uzun süre halı sahadaki Kılıç'ın cansız bedeninin yanından ayrılamadı. Kılıç'ın bazı yakınları ise siniz krizi geçirip bayıldı. 

 

Yakınlarının verdiği bilgiye göre, Kılıç'ın iki hafta önce de halı sahada futbol oynarken rahatsızlandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kılıç'ın açlık sebebiyle kan şekerinin düştüğü ve buna bağlı olarak rahatsızlandığı iddia edildi. Muhittin Kılıç'ın ağabeyinin de 24 yaşındayken kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

 

Kılıç'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler