Husumet kanlı bitti: 2 ölü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan 2 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü. Olay, akşam saatlerinde Gebze İnönü Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi ile Şehit Erdem Demir Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralar

Husumet kanlı bitti: 2 ölü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan 2 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Gebze İnönü Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi ile Şehit Erdem Demir Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet olan İmdat Karakaya ile Tamer Alkan, Mustafa İ.'nin işlettiği kuaföre gitti. Kuaförde başlayan sözlü tartışma arbedeye döndü. Dükkanın dışına taşan tartışma sonucunda Mustafa İ. pompalı tüfekle İmdat Karaya ve Tamer Alkan'ı ağır yaraladı.

Olayı gören vatandaşlar 112 Acil Servis ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi olay yerini güvenlik kordonu altına alırken 112 Acil Servis ekipleri ağır yaralı olan İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ın hastanede hayatını kaybettiği öğrenilirken Mustafa İ. gözaltına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfek de ele geçirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem