Harabe bina cephanelik çıktı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde polisin harabe bir binada  yaptığı aramada 136 molotof bombası ile PKK'ya ait örgütsel doküman ele geçirdi.   Diyarbakır Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekiplerinin PKK'lılara yönelik merkez Bağ

Harabe bina cephanelik çıktı
Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde polisin harabe bir binada  yaptığı aramada 136 molotof bombası ile PKK'ya ait örgütsel doküman ele geçirdi.
 
Diyarbakır Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekiplerinin PKK'lılara yönelik merkez Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde operasyon düzenlendiğini açıkladı. Açıklamada şöyle denildi:
 
"İlimizde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen metruk bir yerde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramalarda, 136 adet molotof bombası ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edilecektir." 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem